Hardt voor uw zaak

Bij personen-, familie- en erfrechtzaken wilt u resultaat behalen. Maar er komen onderhuids of aan de oppervlakte veel emoties bij kijken. Bij hoog oplopende conflicten is het begrijpelijk als u zich daardoor mee laat slepen. Bijvoorbeeld door te handelen of reageren vanuit rancune of verdriet. Maar meestal is dat niet in het belang van uw zaak.

Zakelijk en betrokken
Mr. Boomsma-Shriber maakt u daarvan bewust. Zij begeleidt u hierin en loodst u door deze moeilijke fasen. Maar tegelijkertijd houdt zij u voortdurend de zakelijke kant van de situatie voor. Waar mogelijk, probeert zij in minnelijk overleg een oplossing te bereiken. Lukt dat niet, dan zal zij op andere manieren voor uw belangen strijden. Van advisering tot procesvoering: zij heeft ‘hardt’ voor uw zaak.

Direct en creatief
Direct en laagdrempelig contact: dat is de stijl van mr. Boomsma-Shriber. Zij draait niet om zaken heen en praat u beslist niet naar de mond. Waar mogelijk zoekt ze buiten de gebaande wegen naar creatieve oplossingen voor uw zaak.

Maximaal resultaat
Maximaal haalbaar resultaat: daar mag u op rekenen. Mr. Boomsma-Shriber hanteert hierbij een efficiënte en pragmatische aanpak. Zodat u tijd en daarmee kosten bespaart. U voorkomt zo een lange, slepende zaak en kunt uw blik weer richten op de toekomst.

Vertrouwd netwerk
Dankzij een deskundig, vertrouwd en betrokken netwerk van notarissen en financieel adviseurs helpt mr. Boomsma-Shriber u ook aan de juiste begeleiding van andere aspecten rond de zaak die zij voor u behartigt.

 

Weten wat mr. Boomsma-Shriber voor u kan betekenen? Neemt u contact op voor een kennismakingsgesprek.