MEDIATION

Mr. Laura Boomsma-Shriber Advocaat en MediatorMediation bij echtscheiding of nalatenschap
Mediation bij echtscheiding of nalatenschap is een manier om samen met de andere partij(en) afspraken te maken en een conflict op te lossen, in het bijzijn van een mediator. Mr. Boomsma-Shriber heeft als mediator een andere rol dan als advocaat. Als mediator is zij neutraal, informeert, en behartigt de belangen van alle betrokken partijen. Mr. Boomsma-Shriber biedt u mediation bij echtscheiding en nalatenschap.

Mediatior bij echtscheiding
Mr. Boomsma-Shriber kan u als mediator bijstaan bij een echtscheiding. Als u en uw partner uit elkaar gaan, maakt u samen afspraken over de gevolgen daarvan, onder begeleiding van Mr. Boomsma-Shriber. Als mediator staat zij u en uw partner zodanig bij, dat u elkaar niet gaat bestrijden, maar juist oplossingen vindt die in het belang van u beiden zijn. Als u op deze manier een scheiding regelt, is dat vaak prettiger, sneller en goedkoper. Mr. Boomsma-Shriber kan voor u de gehele  echtscheidingsprocedure regelen via mediation en/of online mediation.

Nalatenschapsmediator
Als nalatenschapsmediator zorgt Mr. Boomsma-Shriber voor een zorgvuldige en efficiënte afhandeling van een nalatenschap. Zowel de juridische problematiek als de psychologische en emotionele aspecten leidt zij als ‘regisseur’ in goede banen. Nalatenschapsmediation richt zich op alle zaken die zich binnen een familie kunnen voordoen. Ook bij leven kunt u nalatenschapsmediation inzetten. Mr. Boomsma-Shriber helpt u om ook dan familiezaken bespreekbaar te maken, in haar rol als
nalatenschapsmediator.

Mediator
Mr. Boomsma-Shriber combineert expertise als mediator met uitgebreide juridische kennis van familie- en erfrecht. Bij de vFAS heeft zij zowel de Juridische Opleiding Familierecht en de Juridische Specialisatie Opleiding Familierecht als de vFAS-Mediationopleiding succesvol afgerond. Ook de opleiding tot scheidingsmediator heeft zij met een positieve beoordeling van een praktijkdossier afgesloten. Mr. Boomsma-Shriber is daarnaast gecertificeerd nalatenschapsmediator en staat ingeschreven in het register van de Stichting Nalatenschapsmediation. Ook is zij geaccrediteerd online mediator en aangesloten bij de Vereniging van Online Mediators.

Internationaal bedrijfsleven en mediation
Mr. Boomsma-Shriber heeft in het internationale bedrijfsleven ook de nodige onderhandelingsvaardigheden opgedaan. Hierbij draait het er net als bij mediation om, te komen tot oplossingen waar alle partijen tevreden mee zijn. Neemt u contact op als u wilt weten hoe mr. Boomsma-Shriber u verder op weg kan helpen met mediation.

 

Weten wat mr. Boomsma-Shriber voor u kan betekenen?