Over mr. L.I. BOOMSMA-SHRIBER

Laura Boomsma ShriberDeskundig
Mr. Laura Boomsma-Shriber legde de basis voor haar juridische kennis en vaardigheden aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij combineert jarenlange ervaring in de advocatuur met eerdere, ruime werkervaring in de nationale en internationale zakenwereld. Zo werkte zij voor gerenommeerde bedrijven als het Trustkantoor van Goldman Sachs en de Nederlandse Aardolie Maatschappij.

Zakelijk en betrokken
Dit betekent dat u binnen het personen-, familie- en erfrecht een advocaat in huis haalt die ook het klappen van de zakelijke zweep kent: iemand met scherpe onderhandelingsvaardigheden, een brede visie en een meer oplossingsgerichte houding. Met haar pragmatische, directe stijl en oog voor de mens achter de zaak gaat zij voor u voor maximaal haalbaar resultaat.

Ervaren advocaat en mediator
Als mede-eigenaar van een aantal advocatenkantoren heeft mr. Boomsma-Shriber de afgelopen jaren vele zaken succesvol afgerond. Vanaf 1 april 2010 zet zij zich volledig voor u in via haar eigen kantoor. De nadruk binnen haar civiele praktijk ligt op het personen-, familie- en erfrecht. Daarnaast is zij professioneel mediator.

Specialist
U bent verzekerd van kwaliteit en inhoudelijke deskundigheid, omdat mr. Boomsma-Shriber is aangesloten bij de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS). Aan het instituut voor Mediation en Familerechtopleidingen heeft zij de specialisatie Personen- en Familierecht met goed gevolg afgelegd. De specialisatieopleiding tot scheidingsmediator heeft zij met een positieve beoordeling van een praktijkdossier afgesloten. Het volgen van deze opleidingen is voorbehouden aan ervaren, gespecialiseerde familierechtadvocaten.

 

Weten wat mr. Boomsma-Shriber voor u kan betekenen? Neemt u contact op voor een telefonisch gesprek.

 

mr. L.I. Boomsma-Shriber is aangesloten bij:

Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators Mediators Federatie Nederland Stichting NalatenschapmediationVereniging van Online Mediators