vFAS: kwaliteit

Mr. Boomsma-Shriber is aangesloten bij de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS http://www.verenigingfas.nl) als lid-scheidingsmediator. Dit verzekert u van kwaliteit, deskundigheid en ervaring: de vFAS stelt als specialisatievereniging aan haar leden strenge eisen. Dat geldt voor zowel vaardigheden als juridisch-inhoudelijke kennis.

Specialisatieopleidingen

Mr. Boomsma-Shriber heeft bij de vFAS de Juridische Opleiding Familierecht, de Juridische Specialisatie Opleiding Familierecht en de vFAS-Mediationopleiding succesvol afgerond. De opleiding tot scheidingsmediator heeft zij met een positieve beoordeling van een praktijkdossier afgesloten. Het volgen van deze opleidingen is voorbehouden aan ervaren, gespecialiseerde familierechtadvocaten.

Actuele kennis

Voor leden van de vFAS zijn onder meer jaarlijkse (bij)scholing en regelmatige intervisiebijeenkomsten verplicht. Mr. Boomsma-Shriber is dus altijd optimaal op de hoogte van wetwijzigingen en andere juridische ontwikkelingen door voor uw zaak relevant zijn.

Weten wat mr. Boomsma-Shriber voor u kan betekenen? Neemt u contact op voor een telefonisch gesprek.