De heer & mevrouw Beeke

Laura heeft mijn vriendin en tegenwoordig mijn vrouw en mijzelf in 3 zeer zware en lastige zaken bijgestaan. Haar zeer persoonlijke en pragmatische aanpak van zaken geeft je het prettige gevoel dat je samen naar oplossingen werkt met een zeer gedreven en professionele back-up vanaf haar zijde.  Zij gaat emotioneel zeer ver mee en haar input is niet de “extra mile” maar zij gaat “all the way”!  Als mens is zij er een van een soort die je weinig tegenkomt, ze intrigeert, ze is puur, zeer gedreven en vooral vervuld van een krachtig en volhardend streven om een doel te bereiken.

Na succesvolle afloop van deze zaken hebben wij het gevoel echt geholpen te zijn door een vriendin in plaats van een instantie of jurist(e). Een persoon die invloed heeft uitgeoefend op onze toekomst zoals wij die gewenst hebben.

Service Category: Divorce
Year first hired: 2010 (hired more than once)
Top Qualities: Great Results, High Integrity, Creative