Mevrouw Regina Potma

Ik ben enorm dankbaar en blij met Laura en haar geweldige professionele ondersteuning, zowel op juridisch als op persoonlijk vlak. Het was voor mij een zeer zware periode met een lastige zaak waar zij voor mij een enorme rots in de branding was. Zonder haar had ik dit niet kunnen volbrengen. Haar toewijding is enorm, dat gaf mij rust en zekerheid in de moeilijkste momenten van het afgelopen jaar. Ze heeft het tot een succesvolle afloop gebracht, waarbij ze tot het laatste moment er echt boven op zat, wonderbaarlijk! Nog belangrijker,in moeilijke tijden leer je je vrienden kennen, en daar ben ik zeer geraakt doordat Laura voor mij echt een vriendin was/is en ik haar voor altijd dankbaar ben met wat ze voor de kinderen en mijzelf heeft gedaan.

Daarnaast waardeer ik haar openheid, haar daadkracht en eerlijkheid en dat in de meest pure vorm gecombineerd met een warm hart.