De heer B.L.B

Overvallen door de aangezegde (v)echtscheiding door mijn ex, heeft Laura vanaf het begin direct pragmatisch ingezet op een zo realistisch mogelijk te behalen resultaat. Daarbij heeft Laura mij binnen dit proces zowel op het persoonlijke als zakelijk vlak uitstekend kunnen bijstaan bij het nemen van de juiste beslissingen.

Laura heeft een uitgebreide kennis van zaken om mensen bij een scheiding juridisch bij te kunnen staan. In het web van met elkaar verweven relevante fam. rechtelijke en fiscale aspecten, heeft ze op een zeer betrokken en heldere wijze naar een voor mij optimale uitkomst toegewerkt. Zij bijt zich vast in het dossier en werkt schouder aan schouder naar een optimale uitkomst en een nieuwe start.

Haar deskundigheid en persoonlijkheid maakte dat ik mij gesterkt voelde als team op de juiste wijze tegengas te geven aan alles dat je tijdens een scheiding op je af kan zien komen. Laura heeft mij ontzettend goed geholpen. Tijdens het proces heb ik haar leren kennen als een oprecht betrokken en gedreven no-noncence advocaat met oog voor de persoonlijke aspecten. Een scheiding is niet niets. Met Laura haar steun ben ik het scheidingsproces goed door gekomen.