De heer M.B.

Laura Boomsma heeft mijn belangen ontzettend goed behartigd. Ik heb haar leren kennen als een advocaat met echt verstand van zaken en up-to-date kennis over het familierecht. Ook heeft zij een goed netwerk om zich heen voor er dingen gebeuren die te maken hebben met andere rechtsgebieden. Laura is recht door zee, komt haar afspraken altijd na, is enorm punctueel, geeft houtsnijdende gevraagde én ongevraagde adviezen en zal niet rusten voordat de juridische stukken optimaal onderbouwd zijn met jurisprudentie en helemaal zijn dichtgetimmerd zodat er niets ter vrije interpretatie over gelaten kan worden. Laura is altijd goed bereikbaar en wanneer het nodig is, zet zij zeker dat stapje harder om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. En ook niet onbelangrijk, Laura is een heel fijn mens om mee samen te werken omdat zij ook nog eens heel duidelijk oog heeft voor de zachte kant van de zaak.