Mevrouw V I

Direct bij het eerste gesprek met Laura wist ik dat ik met haar in zee wilde gaan.

Ik voelde direct betrokkenheid en dat ze hart voor de situatie had waarin ik terecht was gekomen. Ik was niet enkel in een naar conflict beland met mijn ex-partner omtrent mijn pasgeboren kind maar werd ook geconfronteerd met bedreiging.

Hierbij wist Laura mij enorm te ondersteunen in de afgelopen 4 jaar waarin we hebben samengewerkt. Kort samengevat zou ik haar willen omschrijven als zéér invoelend, meedenkend, vasthoudend en weet de zaak op het rechte pad te krijgen en houden door haar heldere richting en standvastigheid. Zakelijk en korte lijnen maar flexibel in de omgang met emoties van haar cliënten. Het was een prettige relatie. Ook voelde ik wat overeenstemming aangezien we ongeveer even oud zijn. Ik had mij geen betere ondersteuning kunnen wensen dan die van Laura Boomsma-­‐Shriber.