De heer N. S.

Laura heeft een hekel aan procederen dus kom niet met onzin zaken of ex-je pesten. Maar als het nodig is dan vecht zij als een Leeuw voor je.

Wat vooral handig is als je Laura inhuurt, is dat zij slim is, subtiel en scherp schrijft, en ook messcherp, zonder ordinair te worden. Ze trekt ook jouw kop uit het zand als je naïef bent of stomme dingen doet/schrijft/zegt.

Helaas is procederen soms een lang proces. Dingen die je nu doet of schrijft, kunnen van groot belang blijken, jaren later. Laura coacht je hierin. Dit coachende aspect zorgt ervoor dat je de juiste dingen doet en documenteert, en niet uit emotie handelt en schrijft. Verlies niet uit het oog dat je elke dag een goede vader blijft, hoe summier je rol ook is. Er is ruimte voor meer. Geloof erin en doe het, geef niet op! Je kind heeft je nodig.

Laura heeft mij geholpen mijn dochter in Nederland te houden, een goede zorgregeling te bewerkstelligen (op zeer jonge leeftijd) die nu co-ouderschap is geworden in de laatste rechtszaak. Het feit dat Laura zelf een goede moeder is, zorgt ervoor dat jij de realiteit niet uit het oog verliest. Tips over hoe jij je dingen moet regelen op school, opvang en je netwerk moet inrichten. Dat soort dingen. Welke rol kan je wel spelen? Hoe blijf je in beeld bij je kind?

In de rechtszaal neemt zij formuleringen vanuit het kind mee zodat de aanwezige raad van kinderbescherming een goed beeld krijgt. Beleefd, meedenkend en strategisch.

Dus als het nodig is komt het hele arsenaal uit de kast. Bodemprocedures, kortgedingen, legal opinions en Spaanse juristen, beëdigde vertalingen, uitreisverboden, politie, kinderbescherming, artsen you name it. Als het even kan wordt het zonder procederen geregeld.

Laura komt uit een gezin waar de vader psychiater was. Dat draagt er in mijn mening aan bij dat zij zich goed kan inleven in de psyche van de tegenpartij. En als je zelf niet spoort dan krijg je dat vlot te horen. Je kan haar beter aan jouw kant hebben dan tegen je. Want dan heb je echt een levensgroot probleem.

Laura weet zich gesteund door een kanjer van een officemanager Hester. Samen vormen zij een warm en liefdevol team vol passie voor jouw zaak.