Mevrouw K.

Laura Boomsma-Shriber en ik hebben bijna 3 jaar zeer nauw samengewerkt ivm een zeer nare scheiding waarbij ook kleine kinderen betrokken waren.

Laura heeft een goed geheugen, is vakkundig en is erg intelligent. Daarnaast is zij zeer oprecht. Zij geeft een goede analyse van de zaak zoals zij hem ziet, schetst je jouw mogelijkheden en laat jou dan zelf een keuze maken hoe je de zaak wilt aanpakken.

Zij is in staat om, ook tijdens een nare scheiding, het belang van de kinderen voor ogen te houden.

Laura wordt ondersteund door een zeer vriendelijke en kundige assistente Hester. Beide dames waren altijd goed bereikbaar, belden snel terug of droegen zorg voor een goede terugkoppeling. Tevens beschikt Laura over een goed netwerk voor wat betreft financiële-  en pensioenadviseurs.

Wij hebben mijn zaak tot een goed einde kunnen brengen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.