Villa Pinedo: goed doel

Afgelopen vrijdag was ik op een ontmoetingsontbijt van Stichting Villa Pinedo. Kindertherapeute Marsha Pinedo heeft deze stichting opgericht, vanuit haar diepgewortelde wens om kinderen van scheidende of gescheiden ouders een stem en de mogelijkheid tot uitwisseling met leeftijdsgenoten te geven. Een aantal jongeren is ook zelf betrokken bij het bestuur van Villa Pinedo. Zij deelden hun ervaringen en tips met scheidingsdeskundigen. Ik was geschokt dat deze jongeren zo twijfelend reageerden op de vraag of ze nog wel geloven in het huwelijk. “Ja, trouwen kan natuurlijk altijd, maar je moet niet denken dat het voor altijd is.” De statistieken waarmee ik al bekend was, werden hiermee opeens harde werkelijkheid! Ik ben erg blij dat ons kantoor deze jongeren kan bijstaan met kosteloos, juridisch advies over hun rechten. Ook hoop ik dat de stichting meer bekendheid krijgt en meer mensen deze willen steunen.

 

  • advocaten

    Ik vindt het echt top dat er zon goede doelen zijn! Kinderen kunnen door een scheiding soms flinke emotionele schade oplopen dus het is goed om iets te doen voor deze kinderen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie