Kosteloos vragen stellen door kinderen

Kinderen (12-21 jaar) van scheidende ouders kunnen via de site van Villa Pinedo aan mij kosteloos hierover hun juridische vragen stellen.

“Kinderen voelen bij een scheiding een enorme behoefte om gehoord te worden door een onafhankelijk persoon, en vooral ook door hun ouders. Maar de ouders worden soms zo geabsorbeerd door een scheiding, dat ze dat wel eens vergeten. Heel begrijpelijk. Maar een scheiding betekent veel voor kinderen: ze hebben vragen en wensen, en willen weten wat hun rechten zijn. Ik kan en mag niet als advocaat voor kinderen optreden. Maar ik kan wel antwoord geven op hun vragen.”

Villa Pinedo
“Kinderen van 12 tot 21 jaar kunnen hun vraag stellen via de site van stichting Villa Pinedo. Deze stichting is opgericht om kinderen van scheidende of gescheiden ouders een stem te geven, en hen gelegenheid te geven om ervaringen met leeftijdsgenoten uit te wisselen. Een geweldig platform! Ik hoop dat Villa Pinedo meer bekendheid krijgt, en dat meer mensen deze stichting willen steunen.