Dag van de scheiding – 13 september aanstaande

13 september is het weer de dag van de scheiding. Deze dag wordt georganiseerd door de vFAS wat staat voor Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators.

Veel mensen lopen rond met het idee om te gaan scheiden of lopen aan tegen problemen in de omgangsregeling. Andere mensen kunnen bijvoorbeeld hun kinder- of partneralimentatie niet betalen, of zouden er juist eens aanspraak op willen maken. De stap om naar een advocaat te gaan is echter groot. Juist daarvoor is deze dag in het leven geroepen. Op deze dag kunt u bij alle advocaten en scheidingsmediators die bij onze verenging zijn aangesloten vrijblijvend een afspraak maken om uw vragen te stellen. Mocht u bij mij op kantoor een afspraak willen maken voor die dag, bel dan op 020-6392112 of stuur een e-mail aan info@boomsmashriber.nl.

Voor de afspraak trek ik per persoon 30 minuten uit. Als u van te voren wilt aangeven waar u het over wilt hebben dan kunt u dat doen door middel van een e-mail.

Ik hoop u dan te zien.